Maak kennis met de oprichters van Furnify Home

Wij zijn Joachim Schouten en Isaï Cornelis, vrienden met een ondernemersspirit.

In 2022 begon het allemaal. We deden mee aan EXPEDITION DO! van de Universiteit Gent, een start-up programma van 7 maanden om UGent-studenten te inspireren en te ondersteunen in hun ondernemende vaardigheden. Ons concept beviel de jury en we konden met behulp van coaches on-site starten. Hier leerden we veel bij en we verfijnden ons project. Intussen heeft Isaï zijn hart gevolgd naar Japan en is het team verder uitgebreid.

Bekijk hier de video

Startit@KBC

Het accelerator programma van KBC, Start it @KBC was voor ons de natuurlijke volgende stap in ons verhaal. Daar werd Furnify Home uit meer dan 400 sterke kandidaten gekozen als een van de 65 startups. Dankzij de begeleiding van de KBC-coaches, -mentoren en -professionals leerden wij nog meer groeien in onze rol als ondernemers.

Het resultaat? Nog meer gedrevenheid, skills en goesting om van Furnify Home een globaal succes te maken.

Bekijk ons verhaal op Start it X

Snelst groeiende Start-up 2023

Na het afleggen van het leerrijk en boeiend traject bij Start it @KBC, werd Furnify Home genomineerd en verkozen tot top 3 snelst groeiende startups binnen het traject.

Start Academy

In het voorjaar van 2023 nam Furnify Home deel aan Start Academy. Na het behalen van de halve finale en uiteindelijk ook de finale, werd Furnify Home benoemd tot de 3de beste student onderneming van België.

Genomineerd voor de award 'Het Product Made in Oost-Vlaanderen'

We zijn verheugd aan te kondigen dat Furnify Home genomineerd was voor de 'Het Product Made in Oost-Vlaanderen' Award! Het is een eer om erkend te worden voor onze toewijding aan kwaliteit en innovatie in het hart van Oost-Vlaanderen. Deze nominatie weerspiegelt het harde werk en de toewijding van ons fantastische team. Uiteindelijk zijn we geëindigd in de top 20.

Team waarden

Niet alleen duurzaamheid maar ook vooral duurzame relaties is voor ons een zeer belangrijke waarde. Zowel de relatie met onze klanten, leveranciers en partners als de relaties binnen Furnify Home worden behandelt met zorg.

Daarom benadrukken wij het belang van duidelijke en open communicatie. Wij leggen steeds de focus op het snel beantwoorden van klanten en partners. Een open mindset en integriteit dragen wij bij Furnify Home hoog in het vaandel.

Ten slotte vinden wij het belangrijk dat alles 100% in België wordt gemaakt!

  • Joachim Schouten

    Co-founder

  • Jérôme Billiet

    Business Development